Forum ..::IX Liceum Ogólnokształcące im. Henryka Sienkiewicza::..     Strona Główna ..::IX Liceum Ogólnokształcące im. Henryka Sienkiewicza::..

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kosmetyki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..::IX Liceum Ogólnokształcące im. Henryka Sienkiewicza::.. Strona Główna -> Ploty i ploteczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arek8411

PostWysłany: Wto Mar 08, 2022 01:23    Temat postu: Kosmetyki Odpowiedz z cytatem

A ja mam do Was pytanie - co stosujecie na mocno przesuszoną skórę? Nie ukrywam, że ten problem bardzo mnie dotyczy, wiele stosowałem, ale niestety nic nie pomaga. Jestem ciekawa, czy sprawdzi się u mnie balsam https://www.drmax.pl/la-roche-posay-lipikar-ap-m-balsam-regenerujacy-o-potrojnym-dzialaniu-400-ml-100011633 . Co wiecie na jego temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Mar 08, 2022 01:23    Temat postu:

Powrót do góry
molly

PostWysłany: Czw Mar 24, 2022 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie jak chodzi o kosmetyki dla panów, to ja na waszym miejsce się rozglądnęłabym na stronie https://beardman.pl/kategoria/zestaw-do-tatuazu . Tam możecie kupić naprawdę świetne produkty i to w korzystnej cenie. Nawet dostępne są kosmetyki do pielęgnacji tataużu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Mar 24, 2022 09:33    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..::IX Liceum Ogólnokształcące im. Henryka Sienkiewicza::.. Strona Główna -> Ploty i ploteczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: